Masthuggskliniken

Blir en del av Oral Care

Kära patient,

Masthuggskliniken är från 1 oktober en del av tandvårdskedjan Oral Care.

Oral Care har funnits i 30 år och startade med verksamhet inom mobil tandvård för äldre och sjuka. Denna verksamhet drivs fortfarande och ökar i storlek i hela landet. Numera har Oral Care förutom mobil verksamhet även 30 kliniker i Sverige, Norge och Nederländerna.


Vad betyder detta för dig som patient?

Egentligen inte så mycket. Petra och Kalle som drivit Masthuggskliniken i 18 år fortsätter med detta.

All personal är kvar som vanligt och vi kan nu fokusera ännu mer på dig som patient. På sikt kommer ni märka att vi som arbetar på Masthuggskliniken har kläder i nya färger, och att klinikens skyltar blir annorlunda.

Vad betyder det för kliniken?

Att vara med i en större organisation gör att vi får värdefullt stöd i kvalitetsarbetet och därmed mer tid att fokusera på dig som patient. Med flera systerkliniker i regionen kommer vi också kunna utöka våra öppettider och förbättra vår specialistkompetens och investera i den nyaste utrustningen.

Kort och gott, vi strävar efter att som del av Oral Care bli än bättre för både patienter och personal.

Välkomna att kontakta oss om ni har frågor. Vi har samma telefonnummer som alltid.

031-141417.

Hälsningar från hela gänget på Masthuggskliniken

Vilka är Oral Care?

Vi är en svensk tandvårdskedja med 37 mottagningar i Sverige, Norge och Nederländerna. Oral Care har funnits sen 1989 och är även kända för att ha utvecklat och etablerat den mobila hemtandvården i Sverige.

Hos Oral Care får du som patient modern, trygg tandvård av högsta kvalitet. Med regelbunden och förebyggande tandvård skapar vi, tillsammans med dig, förutsättningen för en livslång god munhälsa.