Om Masthuggskliniken

Varmt Välkommen till oss!

Vårt team

Vi jobbar i team där du som patient alltid står i centrum för vår fokusering i det dagliga arbetet. Du kan känna dig trygg hos oss. Vi använder oss av den senaste tekniken och arbetar med material av högsta kvalitet. Vi arbetat kontinuerligt med uppdatering och vidareutbildning av vår personal för att du ska få bästa möjliga vård. Vi är övertygade om, att med en frisk mun kommer ditt leende naturligt!

Petra Hammarström

Klinikchef

Leg. Tandläkare

Kalle Hammarström

Klinikchef

Leg. Tandläkare

Pelle Ramberg

Leg. Tandläkare, Docent, Specialist Parodontologi

Oscar Hammarfjord

Leg. Tandläkare, Läkare Medicine doktor

Agneta Sundin

Leg. Tandläkare

Johanna Kjellström

Leg. Tandläkare

Roxana Mad Beigi

Leg. Tandläkare

Joana Heniques

Tandhygienist

Susanne Göransson

Tandhygienist

Erika Lundqvist

Tandsköterska

Therese Andersson

Tandsköterska

Victoria Carlsson

Tandsköterska

Maria Tibblin

Tandsköterska

Mathilda Larsson

Tandsköterska

Ivanilde Vidal Mattsson

Tandsköterska

Ida Asplund

Tandsköterska

Lär känna oss bättre

Vi är ett team av tandläkare här i Göteborg som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak.

Vi hoppas att vi ska få förtroendet att hjälpa dig med dina tänder. Vi som tandläkare vill ge dig den bästa möjliga tandbehandlingen utifrån dina behov och dina förväntningar. Vi kommer att lyssna på dig och anpassa behandlingen efter dina önskemål och förutsättningar.

Du kan känna dig trygg hos oss. Vi använder oss av den senaste tekniken och arbetar med material av högsta kvalitet. Vi arbetat kontinuerligt med uppdatering och vidareutbildning av vår personal för att du ska få bästa möjliga vård. Vi är övertygade om, att med en frisk mun kommer ditt leende naturligt!

Våra specialister

Vi tar emot remisser för specialistbehandling inom områdena parodontologi och kirurgi. Vi utför kirurgi under lättnarkos om så önskas. Remitterade patienter går efter önskad åtgärd tillbaka till remitterande tandläkare. Önskas hygienistbehandling utförd i samband med behandling hos parodontolog är det inga problem. Självklart har Masthuggsklinikens egna patienter tillgång till specialisterna.

Pelle Ramberg

Tandläkare, Docent, Specialist Parodontologi

Sedan början av 2017 har parodontolog Pelle Ramberg arbetat en dag per vecka på Masthuggskliniken. Pelle avslutar nu sin tjänstgöring på Specialistkliniken för parodontologi för att bara arbeta hos oss. Pelle med sitt team av tandhygienister tar gärna emot remisser och förfrågningar. Teamet kan erbjuda fullständig parodontalbehandling från undersökning till kirurgi. Efter avslutad behandling återgår patienten naturligtvis till remittenten.

Oscar Hammarfjord

Tandläkare, Läkare Medicine doktor

Våren 2017 började tandläkare/läkare Oscar Hammarfjord här hos oss på Masthuggskliniken och vi har redan haft stor hjälp av Oscar och hans erfarenhet och omfattande kompetens. Vi kan nu ta remisser gällande ex/opex, retinerade, semiretinerade samt allmänt besvärliga tänder som måste tas bort. Oscar utbildade sig först till tandläkare vid Karolinska Institutet där han, parallellt med studierna, doktorerade vid Centrum för Infektionsmedicin på Huddinge sjukhus. Efter arbete som tandläkare i Stockholm, samt disputation, flyttade han till Dublin och utbildade sig där till läkare vid Trinity College, för att sedan arbeta på The National Maxillofacial Surgery Unit med huvud- och halskirurgi. Efter fyra utvecklande år på Irland har nu Oscar flyttat hem till Göteborg och gör för närvarande sin specialistutbildning inom Öron-Näsa-Hals/Huvud- och halskirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Remittera till våra specialister

Du som arbetar inom tandvården är välkommen att remittera till våra specialister som vanligtvis kan starta upp behandling utan lång väntetid. Vi tar emot remisser per e-post, brev eller telefon. Efter avslutad behandling återgår patienten naturligtvis till remittenten.

Tandläkarna med hjärta

Stolta medlemmar i Privattandläkarna

För Din trygghet

Det är för oss en självklarhet att vara med i denna organisation – För personal och patienters trygghet

Vi stöttar Operation Smile

För att varje leende räknas

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt någonstans i världen. I många länder tvingas dessa barn leva ett mycket hårt liv.

Vi på Masthuggskliniken vill dra vårt strå till stacken för att ge dessa barn ett rikare liv – Gör det du med

Rådfråga oss gärna

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig inom kort!


Läs mer om vår integritetspolicy här