Akut tandvård

Akuttandvård i Göteborg

Ibland händer det oplanerade saker. Oavsett om man drabbas av tandvärk, en lossad fyllning, eller en tandfraktur behöver man få hjälp. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Hör du av dig på morgonen gör vi vårt bästa för att hjälpa dig redan samma dag. I samband med tandbehandling kan det uppkomma efterbesvär i form av isningar, tuggömhet eller till och med smärta.

I vissa fall hjälper det med lugnande information via telefon, i andra fall behöver vi se dig på kliniken för att kunna konstatera att allt är som det ska. Oavsett om dina problem är stora eller små är du välkommen att ringa eller maila oss.

Oftast får du snabbast svar via telefon.

Telefon: 031-14 14 17

e-post: info@masthuggskliniken.se

Mer om akuttandvård

Akuttandvård innebär mer eller mindre att kunna ge patienter akut tandvård när man står inför en tandvårdsnödsituation. Akut tandvård är inom tandvården utformad för att hantera situationer som kräver omedelbar uppmärksamhet. Akut tandvård hos oss på Masthuggskliniken i Göteborg kan omfatta exempelvis:

  • Tandutdragningar
  • Rotfyllningar
  • Kronor och broar
  • Behandling av trasiga och skadade tänder
  • Tandvärk tandköttssjukdomar

Vi erbjuder akuttandvård och hos oss kan du få hjälp alla vardagar så du kan vara säker på att du kan få den hjälp du behöver när du behöver den.

I händelse av en tandvårdskris är det viktigt att söka omedelbar vård. Om du har ont är det bäst att försöka hitta en klinik som erbjuder akuttandvård nära dig, eller ringa din vanliga tandläkare för att se om de kan ge akutvård.

Varför skall du söka akuttandvård hos oss?

Den mest uppenbara fördelen är att den ger snabb lindring av smärta och obehag precis när du behöver. Ju snarare du söker hjälp ju större möjligheter har du att förebygga långsiktiga komplikationer som kan bli ännu värre. Om du söker akuttandvård i Göteborg så har du nära till hjälp, du hittar oss centralt i masthugget, mellan järntorget och majorna.

Vänta inte – Kontakta oss idag så hjälper vi dig direkt.

Telefon: 031-14 14 17

e-post: info@masthuggskliniken.se