Personal

Den 1e mars får börjar ett nytt tandvårdsteam på vår fina klinik. Tandläkare Agneta Sundin och Tandsköterska Theres Chumbo heter våra nya medarbetare.

Agneta har tidigare arbetat på folktandvården i Lerum och nu senast i Majorna. Agneta är mycket erfaren och arbetar med all typ av behandling.

Therese ha ett förflutet inom vården och har praktiserat här hos oss under sin utbildning till tandsköterska.

*

Vår personal är:

1. Kalle Hammarström, Tandläkare.
2. Anna Broberg, Tandsköterska.
3. Camilla Nilsson, Tandsköterska.
4. Anna Lindström, Tandhygienist.
5. Therese Chumbo, Tandsköterska.
6. Petra Hammarström, Tandläkare.
7. Agneta Sundin, Tandläkare.

 

Kalle Hammarström, Tandläkare

Kalle har varit tandläkare sedan 1991 och har bland annat arbetat med att utbilda italienska tandläkare i implantatkirurgi- och protetik. Jobbar mest tillsammans med Camilla.

 

Anna Broberg, Tandsköterska

Anna firade i samband med att vi lämnade kliniken på Andra Långgatan att det har tjugo år sedan hon började arbeta på Masthuggskliniken som då drevs av Göran Wennerberg. Nu jobbar hon med Petra.

Prata gärna med Anna om du känner dig orolig inför behandlingen.

 

Camilla Nilsson, Tandsköterska

Camilla som jobbar med Kalle är inte heller hon ny på jobbet. Är den som är mest involverad i den kirurgiska behandlingen.

 

Anna Lindström, Tandhygienist

Anna är vår duktiga tandhygienist. Hon jobbar mest med de som har tandlossning men även med lättare behandlingar.

 

Theres Chumbo, Tandsköterska

Therese har alldeles nyss börjat att jobba hos oss men är inget nytt ansikte. Hon har praktiserat hos oss under sin utbildning till tandsköterska och vi är glada att hon vill arbeta på Matshuggskliniken.

 

Petra Hammarström, Tandläkare

Petra har sedan fem år tillbaka arbetat med Anna. Före det har hon bl.a arbetat som tandläkare i Oslo. Tycker om att behandla alla olika slags tillstånd i munnen.

 

Agneta Sundin, Tandläkare

Agneta har många år inom tandläkaryrket och har mycket att tillföra oss. Hon är klinikens nyaste tillskott och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med henne.